Ulf_2019.jpg
 

Ulf strand
– AD, UX och fotograf

 

Jag gillar att skapa kommunikation med ett hållbart och långsiktigt tänk. Jag vill vara med att se till att användare får det de vill ha och ägare som får sin konvertering.

Jag har design med mig sen barnsben
Min pappa startade reklambyrå när jag var liten, så man kan nog säga att jag ”skråades” in i reklamvärlden omgiven av ritbord, kopiator, airbrush, original, sommarjobb och reklamprat. Design har alltid varit helt naturligt, något som alltid har funnits med sina former, kontraster och relationer. 

Jag gillar att arbeta i team och tillsammans hitta nya lösningar och utveckla kreativa nivåer. Trygg, nyfiken och strategisk är så som jag skulle beskriva mig. 

Frilans sedan 2002
2002 började jag frilansa och har gjort det sen dess med inriktning på design och foto. De kunder jag jobbar med idag producerar jag design, kataloger, broschyrer, annonser, logotyper, identiteter, banners, event- och säljstöd.

Jag jobbar och har jobbat för kunder som Guldfynd, Hallbergs Guld, Smakis, JCDecaux, UR, Byggnads fackförbund, Pernod-Ricard, Länsförsäkringar, Catella Bank, Cushman & Wakefield, Hotell- och restaurangfacket m.fl.