Hide search form

EKO-MELLIS Jordgubb

Nu lanserar Smakis ytterligare en EKO-Smoothie – såklart ekologisk och KRAV-märkt! Den är med mixad frukt och fullkornshavre är ett mellanmål som mättar länge. Helt utan tillsatt socker eller andra sötningsmedel! Vi har designat produkten.

Read More

Resereportage Andalusien

I Vi bilägare har vårt resereportage från Andalusien publiceras där vi skriver om Morisk historia, strandliv och spektakulär natur. Vi har fotat och skrivit text. Alhambra – Vi har fått veta att ett besök tar minst tre timmar. Det beror på områdets storlek men också på mängden besökare. För att hantera antalet gäster säljs biljetter i förväg och tiderna är strikta.

Read More

Akebono sake photoshoot

Tillsammans med BTstudio har Ulf fotat nya produktbilder på exklusiv sake för Akebono. Sake och vin har stora likheter, speciellt vad gäller doften. Visserligen är doften hos ett vin i regel betydligt kraftigare än hos sake, men komponenterna i doften påminner om varandra. Smörighet, mineraltoner och fruktighet kan lämna ytan från ett glas sake precis som från ett glas Chablis eller en vit Bourgogne. Akebono – en svensk importör av japansk alkoholhaltig dryck.

Read More

Resereportage Mallorca

I Vi bilägare har vårt resereportage från Mallorca publiceras där vi skriver om Mallis nya sida. Vi har fotat och skrivit text. Hållbar turism har blivit den forna grisfestön Mallorcas nya signum. Vi hyr en finka, bilar runt på den nordvästra delen av ön, besöker lokala producenter och får uppleva det genuina Mallorca som finns där trots sina 15 miljoner besökande turister per år.

Read More

Byggnads ger ut ny medlemsinfo

Byggnads har tagit fram ett nytt magasin med information om facket, kollektivatvalet och försäkringar som ingår i medlemsskapet. Vi har tillsammans med Byggnads kummunikationsavdelning producerat skapat magasinet med medlemsifo som grundidé och den skickades ut till tillsammans med tidningen Byggnadsarbetaren.

Read More

Smakis lanserar EKO-MELLIS

Nu lanserar Smakis en EKO-Smoothie – såklart ekologisk och KRAV-märkt – Den är med mixad frukt och fullkornshavre är ett mellanmål som mättar länge. Helt utan tillsatt socker eller andra sötningsmedel! Vi har designat produkten och fotat produktbilder för tryck/web

Read More

Ny katalog för Guldfynd

Guldfynds julkampanj 2016. Vi har ansvarat för och tagit fram layout och produktion av 32-sidig katalog samt skyltmaterial för butiker.

Read More

Smakis lanserar ny EKO-dryck

Nu lanserar Smakis en EKO-dryck i smakerna Päron/fläder och Lingon/Fläder. För varje såld förpackning går dessutom 50 öre till Friends och deras kamp mot mobbning! Vi har designat produkten och fotat produktbilder för tryck/web

Read More

Hösten kommer på GF

Hösten har kommit till oss och Guldfynd fokuserar på nyheter i en DR-kampanj Vi har producerat folder och skyltmaterialet.

Read More