Ulf_StrandUlf har arbetat med marknadsföring de senaste 20+ åren både som AD/formgivare och fotograf.

Jag arbetar med nya utformningar av utskick och profileringar för både internt och externt användande. Jag har tidigare arbetat på byrå fram till 2002 då jag startade eget företag.

Jag har haft det grafiska huvudansvaret för Guldfynds reklamproduktion sedan 2002. I det uppdraget producerade jag hela kedjan idé-design-original och produktfotografering, i egen fotostudio, och sen på plats i tryckerier säkerställde jag deras tryckta material.
Sedan 1996 har jag utformat dryckesförpackningar och marknadsföring för dryckesföretaget Smakis.
Jag har tagit fram grafiska mallar och uttryck, material för event/lanseringar och presentationer och filmer för säljavdelningen åt OOH-företaget JCDecaux. Jag har tagit fram ett uppdaterat grafiskt uttryck, designmanual och diverse grafiskt material åt fackförbundet Byggnads.

Jag har i över 20 år arbetat som egenföretagare i direktkontakt med kund, och vet vad som krävs för att ha en kund nöjd och trygg med det jag levererar år efter år.

Erika är journalist och copywriter. Arbetar med TV- och radioproduktion som producent för Retorikmatchen åt Utbildnings Radion och Sommar i P1. Producerat sommarprat i P1. Producerat talk-shows i P4 med Nanne Grönvall och Magnus Uggla. Varit redaktör för radioprogrammet Äntligen Morgon, med Adam Alsing och Gry Forssell på Mix Megapol. Skrivit resereportage för Vi bilägare. Har gett ut två kokböcker och en faktabok.